header images

Logo

Een logo laten ontwerpen

Overal ter wereld kom je ze tegen, in allerlei kleuren, vormen en maten.
Op grote billboards, aan de gevels van gebouwen en op het internet.
Een logo is hét visitekaartje, voor een bepaald artikel, maar in de meeste gevallen voor een bedrijf. Dit eerste beeld, waarop een bedrijf zich in één oogopslag presenteert, laat zien wat de klant kan verwachten. Een bedrijfslogo is dus onmisbaar voor een geslaagde zaak. Dat is te zien aan de logo's van de grootste en meest succesvolle bedrijven.

Een bedrijf is pas goed herkenbaar met een goed logo. Maar een logo ontwerpen, dat doe je niet zomaar even. Een bedrijfslogo is namelijk vaak het begin van de huisstijl van uw bedrijf. Het is daarom verstandig om goed na te denken voordat je een logo gaat ontwerpen. Wat wordt de uitstraling van mijn bedrijf? Moet het logo design serieus, zakelijk of juist speels? Welke kleuren ga ik gebruiken? Al deze vragen komen kijken bij het ontwerpen van een goed logo.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. In een persoonlijk gesprek kunnen wij je vervolgens precies vertellen hoe wij je van dienst kunnen zijn.

 

 

type="image">

Portfolio

Nog niet beschikbaar

Heb je specifieke wensen?

Heb je nog andere wensen vraag het gerust, want Hen3Design zal een oplossing vinden

Contact

Postadres
Hen3Design
Akkerwinde 24
7255 WP Hengelo (Gld)

info@hen3design.nl

Mobiel: 06 - 12526581